Vi hjelper deg med alt innen tømrertjenester

Kaibygging og sjøtjenester

NYBYGG

Vi fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A til Å.

 

GARASJE OG CARPORT

Vi kan føre opp både garasje og carport. Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller vi kan skreddersy en løsning for deg.

 

REHABILITERING

Vi utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

 

OMBYGGING

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, hjelper vi deg gjerne med dette. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

 

TILBYGG OG PÅBYGG

Begynner det å bli for trangt? Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg og påbygg, slik at du får mer plass.


Våres tømrere har arbeidsstolthet, og utfører arbeidsoppgavene etter kravene som kreves ved utførende tømrer arbeid. Tømrerne våres har lang ansiennitet innenfor faget, og gir alltids det lille ekstra for at du som kunde skal føle deg trygg og fornøyd med ferdig resultat.