Vi hjelper deg med alt innen rør og baderom

Rørlegger du kan stole på ved gjennomføring av et prosjekt

Vi ønsker å hjelpe deg med å skape ditt drømmebad. Uavhengig av om baderommet skal være lite eller stort, praktisk eller spa-inspirert, ha dusjkabinett eller dusjvegger – så vil vi bidra til å skape et rom for de gode opplevelser

 

Lavest mulig pris er gjennomgangstonen i de aller fleste prosjekt. Likevel kan det vise seg å bli mer lønnsomt å velge en samarbeidspartner som kanskje ikke tilbyr de laveste prisene, men som du vet du kan stole på. En som leverer i henhold til avtalt tid – og i riktig kvalitet etter dine ønsker. Som har kapasitet og gjennomføringsevnen som skal til for å fullføre prosjektet. Og som kan samarbeide med øvrige faggrupper, ikke minst. Det blir stadig viktigere.

 

For oss handler det om kvalitet og trygghet. På badet er det indre like viktig som det ytre, og arbeidet skal gjennomføres til avtalt tid og pris.

Du skal være trygg på valgene du har tatt, enten det er snakk om rørlegger til et lite eller stort prosjekt. Derfor har vi rørleggere som gjør seg kjent til forholdene der du bor. Vi samarbeider kun med nøye utvalgte leverandører, som vi vet tilbyr produkter du vil være fornøyd med i mange år fremover.

 

Vi tar oss av hele planleggingen sammen med deg, samt utføre hele renoveringen av ditt baderom fra A til Å.

Føl deg trygg på at jobben holder seg til planen og pris, bruk oss og få alltid 100% fastpris, og uforpliktende befaring.